Om 101

Skräddarsydda IT-lösningar sedan 1999

Företagsnamnet 101 kommer inte bara från vår kärlek till ettor och nollor, gigabyte och pixlar. Utan allt det som IT ger oss och våra kunder i form av bättre produkter och tjänster, effektivare processer, nya kommunikationsytor, utveckling av organisationer och frihet i en liten ask.

Våra konsulter har mångårig erfarenhet från olika kundkategorier och arbetsmetoder. Vi behärskar konsten att sätta oss in i användarens situation och förstår de behov och krav som styr verksamheten. Utifrån detta skapar vi ändamålsenliga, effektiva och anpassade system för våra kunder. Dessutom tycker vi att det är roligt!

Och vi älskar att träffa likasinnade som också gillar allt gott som IT skapar här i världen. Slå oss gärna en signal på 08 – 101 101 eller skicka ett mejl till hej@101.eu. Vi ses gärna över en kaffe och diskuterar vad effektiva IT-lösningar kan göra för ert företag. Vi har kontor i Stockholm och Kista.

Skräddarsydda IT-lösningar sedan 1999 - 101
Schysstare IT - 101

Bättre och bättre
dag för dag

Vi erkänner: vi blir bättre och bättre för varje dag. Och det beror inte på att vi var dåliga från första början, utan på att ju bättre vi blir, desto mer inser vi hur mycket bättre vi skulle kunna vara. Och som tur var jobbar vi också i en bransch med en förändringstakt som ger oss möjligheten att fortsätta att bli bättre. Varje dag.

Många års erfarenhet från att tagit hand om företags IT med dessa unika sätt att arbeta har gett oss det perspektiv och den erfarenhet som behövs för att göra rätt saker och göra dem bra. Tack vare detta så är IT-hanteringen så effektiv att vi nu levererar hela företagets IT till fast pris.

Effektivitet är
vår passion

Det låter måhända som en tråkig passion men de är faktiskt raka motsatsen. Genom att ständigt effektivisera vår egen verksamhet, och genom att hjälpa våra kunder att effektivisera sina verksamheter så frigör vi tid och resurser som kan användas till så mycket annat intressant. Som exempelvis att klura på hur vi kan hjälpa våra kunder att bli ännu effektivare.

Då vår affärsmodell bygger på att även små och medelstora företag ska få tillgång till marknadens bästa IT-system och IT-support, och dessutom till ett bra pris, så är det lika viktigt att våra kunder alltid är uppdaterade med den senaste systemen och apparna som kontinuerlig utbildning av användare.

Effektiv IT är vår passion - 101